BETTERBAGELS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 78 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BetterBagels. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 22:35 It took really long time to come, it originally said 25-40 min and instead it kept adding time on the time track and took forever. Such a shame I liked the bagel but not worth waiting this long
19 apr 2024 om 16:00 Normaal gesproken goed, dit keer smaakte het niet vers. Zeer taaie bagels, ook de ingrediënten erop niet vers :-(
16 mrt 2024 om 9:48 Hele aardige bezorger die ik graag nog fooi wil geven. Hoe kan dat?
16 feb 2024 om 19:30 Mijn bestelling is nooit geleverd !
3 feb 2024 om 16:01 Delicious bagels and really good service (a call to switch out some products).
26 jan 2024 om 13:27 Lekker eten en snelle bezorging, top!
26 nov 2023 om 14:38 Fantastic bagel and cranberry cookie, The brewed coke cherry so amazing!
18 nov 2023 om 16:07 Delicious as always. I’d suggest them to add the plain (non filled) bagels to their menus, I’d love to buy them online directly so that I can match them with what I have at home also
5 okt 2023 om 15:22 Zoals altijd super lekker. De no tuna en de hot veggies zijn echt de lekkerste broodjes die ik ken. Ik eet gewoon vis overigens, maar deze broodjes zijn gewook ongekent lekker lekker vegan hier dus. Ook de glutenvrije broodjes zijn amazing
25 aug 2023 om 14:32 Altijd goed!!