BETTERBAGELS

BETTERBAGELS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 42 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BetterBagels. Meer weten? Ontdek meer

1 apr 2022 om 16:32 Great bagels! Wish we could order bagel dogs and 6+1 plain bagels through the app as well!
14 feb 2022 om 0:22 Heerlijke bagels
23 dec 2021 om 15:13 Goede vegan opties. Niks op te merken aan het eten, alleen was het ruim 30 minuten te laat terwijl ik een uur van tevoren besteld had.
31 okt 2021 om 19:36 The bagels were too chewy and hard so I guess they were probably not so fresh. It was a shame. I loved the Spelt and cranberry cookie, though.
7 okt 2021 om 15:37 De bagels waren taai. Moest kauwen als een malle. Echt niet lekker.
6 okt 2021 om 17:57 Heerlijk!
9 sep 2021 om 16:23 Lekkere bagels. Ik had alleen mijn trek overschat, dus zat helemaal propvol...
16 jul 2021 om 16:13 Erg lekker en netjes ingepakt en bezorgd!
8 jul 2021 om 23:53 Great bagels! Soft on the inside and just firm enough outside, would be nice to have like a special one that changed weekly or monthly for some new combos
8 jul 2021 om 18:31 Great bagels, really fresh & delicious (had the Old Dutch & salmon). The Rosewater soda is also really nice. To top it off, everything was packages in paper + I got a really nice note on my bag. Definitely going to order again. Highly recommend!!